Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa i jazz stil (som jag sjöng den i kväll)

 

Sov nu, natt är mörk men

jag har ditt vid min hand

drömmarna hittar det du längtar mest

om inte så för jag dig i hamn

 

mörk står natt men nära är livet

och sängen bredvid din

alla önskningar som jag har för dig

har gömts i  sagan min

 

så blunda liten

i det som är varmt och

när morgonen nalkas så vet du att

jag hämtar dig även om du sover som en stock

 

vi dricker vår mjölk choklad med

mackor till

och skattar du och jag

för det bästa av allt utav morgnar

är att finnas till




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Yrre VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-06 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Himla fin vaggvisa, så rofylld, så varm
2013-01-07

  Aftonvännen
Tre personer har redan sagt det jag kände när jag läste, och det är en ära att läsa något så vackert vägledande, som kärlek.
2013-01-06

    ej medlem längre
Mycket fint!
2013-01-06

  ULJO
Rofyllt och vackert
2013-01-06

  SatansSon VIP
Den här var riktigt fin!
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP