Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

Det har ett ljud i sig

 

tassandet

som gör att ordet

ensam

bara blir en viskning

när nätter faller mörka

och tiden

för morgon

känns lättare att andas.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-14 14:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varats väktare
och godmedicin
med aldrig svikande
trogenblick

väl beskrivet
2013-01-27

  surface to air
Så fint
2013-01-17

  ULJO
Kärlek
2013-01-15

  Christine Sabel
Trogen vän....jag ler och kommer ihåg dem jag haft...de var till stor glädje
2013-01-14

  ResenärGenomLivet
Härliga ord...
2013-01-14

  walborg
Blir lycklig att läsa
2013-01-14

  Rise Little One
Underbar vän.
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP