Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Detta är ett urdrag ur en av mina tidigare nednoterade sidor jag skriver för hand i de stunder jag är i mina djupaste svackor, då jag inte ens orkar vara här. Ibland är det konstigt att läsa det man skrivit, att det är ens egna tankar...


Gruskorn i natten

Blodet är nog lite tunnare nu

Längtan är nog lite mindre nu

Modet somnar sakta in med tiden

Då livet går mot intetsägande tider

 

På natten är allt något tystare

Tankarna och känslorna klarare

Försöker sudda ut mitt mörka sinne

Men inget jag gör mildrar smärtan




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-19 03:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs ...kram
2013-01-20

  ULJO
Berörande framtoning
2013-01-19

  Annie b'larsson VIP
Den där jävla smärtan. Som kanske också måste finnas där. För att den talar om att jag måste ändra på något i mitt liv som är fel.
2013-01-19

  SatansSon VIP
Du verkar haft en jobbig tid förut. Fin´t om detta.
2013-01-19

  Constantine Snow
Jag kan relatera till denna dikt så otroligt mycket. Vackert skrivet.
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP