Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris :)


Där jag finns.

 

 



Om att vara stark är
inte att springa ängen längst och att plocka
alla blommor
att vakna först och att
att hämta in tidningen när

du ännu inte vaknat

Det är

att hålla dig när det bränns inuti
och solen ramlar
och du skrubbat
dina knän och det
är

att pussa på det som ömmar i hjärtat
och att
finna plåster som räcker livet
runt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-19 18:02



Bookmark and Share


  bittemi VIP
En varm och fin text!
2013-01-22

  Lena Själsöga Keijser
hjärtord

talar
2013-01-19

  walborg
Fin fokuserad och varm text
2013-01-19

    ej medlem längre
Ja, våra små!
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP