Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ovan


Så här högt ovan havet
är allting tyst.
Vinden har inget att ta tag i.

Jag närmar mig några glömda öar
som läker såren
efter en svunnen kultur.
Dess övervuxna murar
syns bara häruppifrån
likt tecken åt gudar
som inte längre tillbeds.

Runt stränderna
står vågorna på kö
medan fågelryggar svävar
långt nedanför mig.
De sjunker långsamt
i takt med skymningen.




Fri vers av Nitram P
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-28 20:59



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
känns som att man vill veta mer om öarna och det andra som nämns men det finns en charm i att det slutar kort också
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P