Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att

under en minut

skriva om en känsla

du känt hela ditt liv

är inte mindre värt

än att under en livstid

skriva om en känsla

som varade

under en minut




Fri vers av J.Brodin
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-01 23:52



Bookmark and Share


  April Benedict
Så sant. Ren, kort och enkel. Applåd.
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

J.Brodin