Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord gav mig liv


Dina ord gav mig liv
Jag ville skapa meningar med dig
Vi skulle snida bokstäverna till våra egna
Bygga egna ord
Som skulle berätta om vår evighet

Dina ord gav mig liv
De gav mig en mening
Och om jag fick skapa med dig
Det vackraste som fanns
Skulle vara orden vi byggde

Dina ord gav mig liv
Utan att veta sa du precis vad jag ville
Med dina ord kom mina meningar till liv
För livet som jag sökte finna fanns i våra bokstäver




Fri vers av AstridElisabet
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-07 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
DINA ord är njutbara!
2013-02-07

    ej medlem längre
Fint skrivet.
2013-02-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
positiva energier givandes kreativitet
resultatet vi här ser, fint så vi ler
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet