Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att jag la upp den tidigare.. ville få med den i kritikpoolen..


Efterkrigstid

Jag ger upp, accepterar
förlusten
Knyter näven kring tron
kring lusten
Nu tystar min ensamhet
ropet
Jag har slutat att leva
på hoppet
I min hand är det evigt
förslutet
Här är tomt, här är tyst
här är nuet




Fri vers av Grizzly
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-02-23 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly