Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

Inte för mycket
Jag får inte bli för het
Du är spår i snö




Bunden vers (Haiku) av Grizzly
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-02-23 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly