Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårsförvirring borde försvinna efter 20.

Det är det här du kan. Det är det här du vet.
Hur man gör det här, men ingenting annat. Finns det en
till blir allt uppochner och nu när vi är
två
fast ändå samtidigt
tre
så blir allt uppochner.

Men så säger du att
"kyss mig bara"
så jag
kysser dig bara, bara
dig
och vet inte
längre
hur.




Fri vers av nadazipp
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-29 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nadazipp
nadazipp