Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jomen så att..


Begrundan.

 

 

Så är livets kärna lika för alla,

höljet som omslöt var bara klädnaden och

 

när den store blev liten, var han lika liten som jag

när världen klöste denna insida så blev kärnan lika min

och gråten skölde bort vad jag trodde, det som syntes mig.

Där var gråten lika men kärnan lika min såg annorlunda ut.

( Skulle på mer lättförståelig svenska vara att själar är lika varandra när allt brister, att bara för man är stor och stark och mäktig så är man inte större än någon annan inuti)

 




Prosa av Yrre VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-09 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt sant!
2013-04-21

  ULJO
Det är en text i min smak, välskrkrivet.
2013-04-12

  Catharina Edin
gillar!
2013-04-11

  aol
så fint du kan yrre,
2013-04-09

    ej medlem längre
fin!*
2013-04-09

  Max Poisé VIP
Precis så!
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP