Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klä inte av er vinteroverallen för snart!


Liv, haiku

 

 

vitmenad vilja

vårlig snabblögn lovar

hoppe hare brun




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-12 14:57



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
haha, vilken underbaring!
2013-04-13

  Catharina Edin
underbar haiku!
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP