Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukostkärlek


Vi sitter vid köksbordet
Duken har fläckar
Du dricker te
Jag en choklad
Du läser tidningen
Jag en roman
Genom fönstret ser vi barn
på gården nedanför
Du och jag sitter på varsin sida om köksbordet
med blåvit vaxduk
Så älskar vi varandra
i morgonens smuliga tystnad




Fri vers (Fri form) av Klara Hurtig
Läst 411 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-04-14 12:16



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint vid frukostbordet
2013-11-10

  Postgård
I morgonens smuliga tystnad'

Finurlig och fint
2013-07-16

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-04-17

    helveteselden
haha åh.

jag blev kär i dig nu.
2013-04-17

  blaite
Ligger en slags spänning i texten
2013-04-16

    Dan Myrbeck
Helt lysande in medias res!
Fragmentarisk i Haiku-stil ger
en härlig enkelhet.
Toppbetyg!
2013-04-16

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-04-14

  Sokrates
wowie...
2013-04-14

    ej medlem längre
Fin vardagsgemenskap.
2013-04-14

  Bengt VIP
och Du visar hur gott livet kan vara! :-)
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Klara Hurtig
Klara Hurtig