Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bliv vid.

 

 

Det river i och mjukhud hårdnar

 

sista sov kudden har svalnat

vad av värme lämnades och vad av

tankar hovrar sig just under taket,

jag kan nästan se dem, höra dem

 

Ord har sådana ändelser, brytningar och tonvågor,

de fälls så lätt.

 

 

Ur bryter jorden, ureld.

 

Stundtals är väckelsen ett mönster en desperation en

vanvördighet, jag har haft den.

 

 

 

Liksom trappsteg ner till undervåning där liv färdas in genom steg

och steg är tagna ut, bort.  Jag går där var dag, mina mot allas.

och  jag har kuddar som lånats, som ägs av någon

 

samlar värmen där från, till hjärtat och de varma sovdrömmarna

 

 

 

De bor där.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-30 09:20



Bookmark and Share


  själensfrihet
Vackert!!
2013-05-04

  ULJO
Härlig text
2013-05-02

    ej medlem längre
Visst är det härligt att slumra å vakna full av livslust å glädje, underfundigt å fint!
2013-04-30

    Bodil Sandberg
Fina känslofulla rader om denna speciella goda värme..
applåd!
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP