Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOKUSERA!

Det autonoma nervsystemet sköter kroppens automatiska funktioner
att andas, att blinka, att få salivutsöndring
Det autonoma nervsystemet är tudelat
det sympatiska och det parasympatiska nervsystemet
arbetar tillsammans i outröttlig frensi
Jag är väldigt medveten
om att jag blinkar
så medveten att jag sätter båda jävlarna ur spel
jag är väldigt medveten
om att jag inte blinkat på länge
försöker blinka regelbundet samtidigt som jag försöker tänka på att inte tänka på det

jag försöker tänka på lunchen




Fri vers av snabbmat
Läst 837 gånger
Publicerad 2006-02-28 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snabbmat