Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller hårt i nått!

Jag-har-aldrig-brytt-mig brake up, det gav du mig och
- hejdå.
Senare känner jag inte längre för att andas.
Tillochmed det gav du mig. Andnöden som när det blåser för mycket. Det blev bra när jag inte såg dig. då du inte såg mig
Men efteråt när isen la sig och jag trodde knoppar skulle slå.
Gjorde allt så mycket ondare än förut.

Diskreta blickar i hopp om

-hej.

Jag ger dig inget mer.

Det har jag sagt mig själv och lovat tusen gånger till kudden,
full av tårar. Det kan man bli ibland.
När isen lägger sig och knoppar fryser till.




Fri vers av Elsa
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-02-28 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa