Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonkaffe <3


Kaffe

Gryning -
Du, den ende i mina tankar.
Allt i mitt sinne
uppfylls av tankar kring -
dig.
Ditt osande varma väsen
mellan mina händer.
Smaken av dig på min tunga.
Du, ett vilt mörker,
fyller upp hela mig.
Din kraft, din styrka
blir mig.




Fri vers (Fri form) av skuggflamma
Läst 590 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-24 05:44



Bookmark and Share


  PPQ
Gillas den här var bra
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

skuggflamma
skuggflamma