Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar mig igenom!

Det är mörkt idag. Lite så där skumt.
Solen försökte ta sig igenom det tjocka molnet av ångest,
avgaser och självdestruktivitet.
Den är vacker, det vet jag.
Jag såg den en gång och mamma brukar säga att min syster
är vacker som en solstråle. Så solen är vacker.
Det vet jag.
Dom vill bli en tillsammans med någon annan,
jag vill bli en med mig själv!




Övriga genrer av Elsa
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-03-31 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa