Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonens lilla refräng 130630

Lugn min vän
var bara lugn min vän
jag står vid din sida

Tårar av sorg
genom år som gått
ska nu äntligen få vila.

När sorgen lagt sig
och din själ känns tom
är det svårt att tänka klart

Lugn min vän
var bara lugn min vän
jag står kvar vid din sida

När såren läkt
kan glädje börja gro
livet ger dig åter hopp

Tårar kan nu fällas
av andra skäl än sorg
för lycka och själslig vila

Lugn min vän
var bara lugn min vän
jag står alltid vid din sida

© Angela Bohlin

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angela Bohlin VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-30 09:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker !!!
2013-07-01

  lodjuret/seglare VIP
Finstämt och vilsamt.
2013-06-30

  lodjuret/seglare VIP

2013-06-30

  Lars Hedlin
Berörs vackert och varmt!
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP