Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R.I.P Peter 2024-06-12

Nu får Din själ vila

nu får Ditt inre lugn och ro

 

Du berör mig till tårar

Du berörde mig till många skratt

Du berättade otroliga historier

men Ditt stora hjärta

var nog Din största skatt

 

Kanske var det Ditt arv 

eller kanske var det Din känslighet

som gjorde Dig till Din största fiende

det är något som ingen av oss som vet

 

Men nu min fina bror... får Din själ vila 

nu får Ditt inre lugn och ro

 

I mitt minne lever Du kvar

©Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-06-13 00:21



Bookmark and Share


  Peter Kohlm VIP
Fint skrivet. Beklagar sorgen
2024-06-14

  Alysse VIP
Ett kärleksfullt farväl
mycket fint skrivet
Beklagar sorgen <3
2024-06-14

  Ljusletaren VIP
Så känslosamt och vackert skrivet.
Beklagar sorgen /kram
2024-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP