Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En manflicka

Sexualitet är överskattat
Varför ska man supa frågade jag
"För att det är så det ska"
Svarade gamarna

Hela ungdomen
Gömd bakom grenar
Bakom allt manchestertyg
Finns en kvinna
Inte ett ting






Fri vers av Cogito Ergo Sum
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-01 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cogito Ergo Sum