Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en fantastik vän


En tatuerad prinsessa

Jag kommer aldrig glömma
När jag såg en prinsessa
I en kommunal inhägnad
Som vissa kallar gymnasium

Jag smög mig närmare
Rädd vid första anblick
La mig på rygg
Ville inte bli biten

Hon är så olik
Essensen av kvinnlighet
Va det dig Pugh menade
Dinga linga lena?


Sönderblekt hår
Lager av mascara
En röst högre än måsskrik
Ett hjärta större än en ocean

En oväntad vänskap


Aldrig kommer jag glömma
Att den fulaste flickan i östgötaskogen
Fick gå på bal
Med en tatuerad prinsessa




Fri vers av Cogito Ergo Sum
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-01 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cogito Ergo Sum