Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Jag älskar dig som idol

Jag har stått på kanten
Av mina idolers scener
Jag har drömt mig bort
Natt efter natt
Jag har spelat låtarna
Som om de vore mina
Men jag har aldrig lyckats
Med att sjunga en sång till dig
från hjärtat

De ligger framför mig
Jag använder dig som framförhållning
Jag använder dig i tankarna för att må bättre
Och för att ha någon inför alla andra
Att tänka på.
Jag använder dig som jag använder mina idoler
Och på det sättet älskar jag dig lika mycket.
Även om älska är ett stort ord




Fri vers av Johan Blixt
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-03-05 19:38



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Du skriver om mej vafan :D:D
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Blixt
Johan Blixt