Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lust och längtan.


Frustrerad oskuld

Tvärsöver en korridor
Är ditt bo
Du är en mullvad
Jag en orörd hynda

Du är varken vacker eller
Ferlin mager
Själv är jag varken KateMoss smal
Eller någon Monroe

Det är nåt i din blick
Bakom allt skägg
Gömt som ett frö
Väntandes på att blomma

Du behöver inte älska mig,
du behöver inte vara nykter
jag vill bara känna ditt skägg
Mot mitt allra innerst

Lär mig att släppa
Släppa taget om min mödom
Om min kontroll
Jag vill bara bli rörd
Är det för mycket begärt?




Fri vers av Cogito Ergo Sum
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-26 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cogito Ergo Sum