Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtat sitter åt vänster.


Meddelande genom glas

 

_____________________ 

När du krossat några speglar

skurit genom ben och märg

verkligen känt livet

först då kan du messa för mig

om hur det är att leva.

 

Men allvarligt talat

så bryr jag mig inte om det ändå

för allting är subjektivt – eller?

 

Ristar in ord av blod så rött

stolt över den jag är

ty jag vill Aldrig bli som flocken!




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-09-03 01:58



Bookmark and Share


  aol
så sant ja bra skrivet, vem vill så,
2013-09-09

  Millner VIP
Första 5 raderna är en käftsmäll...en tankeväckande sådan
2013-09-07

  ULJO
Väldigt berörande skrivet
2013-09-04

  Annie b'larsson VIP
Oh nej, du kommer aldrig att gå med flocken, du är alldeles för självständig för det - men du kanske kan gå bredvid den och hålla ett öga på den; det kanske är din uppgift, ditt element?

Tydlig och stark text om smärtan, att överkomma den, och gå stark ur en svår upplevelse.
2013-09-03

  Lars Hedlin
Den som inte upplevt liknande saker vet inte hur det känns ..du förmedlar det bra i texten ..
2013-09-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Sir, Petter Rost.
snälla blanda inte äpplen med peron.
-flygande fåglar samlas i sensorisk träning "v" och siffror, OSV på himlen.
(Jag dansade med en svala som korsar min väg för att berätta adjö)
-får och kor föses ihop
d.v.s flock.
-hundar och vargar i förpackningar välorganiserade.
-rävar som katter på jakt.

Små misstag i att aktivera dessa livsstiluppföranden
missförstånd uppstår ärekränkande utan vilja.
Svenska är ett exotiskt språk det som jag sa...
komunikation problem.
Hjärtat sitter åt vänster på kvinnor, men hos manen den så växer på sig pikar åt vänster.
no ja, nu får ni skrata om min filososfii
2013-09-03

  petter rost
Du är en upprorisk fågel som aldrig kan bli som flocken, tack för det. Men när anfallet kommer, flyger du med - men det är en annan sak och din stolthet räcker väl för det. En fin stridssång den här - som värmer gott där åt vänster!
2013-09-03

  Maria Sundelin VIP
Mycket stark och smärtsam.
Jag har också varit där.
Kramar
2013-09-03

  Katinka VIP
Magnifikt! Håller med!
2013-09-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
om du vill inte vara flock då får du vara herden!
"religiös utryck i pozitiv bemärkelse".
nej, för harlekins kvinnor! ja, för Queens,
men de som sysslar med och förta förtjäna ...
2013-09-03

    ej medlem längre
Man ska vara den man är.....ingen kopia.
2013-09-03

  Federico Romano
Nej ingen flock.. Bra..
2013-09-03

    ej medlem längre
Gillar de 5 första raderna speciellt!
2013-09-03

    Jim Friberg VIP
"Don't let yourself be led to the slaughter"
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP