Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ändå slut på mina suddgummin

_______

Om jag blundar

så där hårt så det gör ont

så kanske jag kan se

livet på ett nytt sätt

när jag öppnar mina ögon igen

 

Ty om jag blundar

för jag inte orkar

vara vaken så vet jag 

av erfarenhet att jag definitivt

inte kommer att somna

 

Så då är det ju bättre

att se klart

än att leva suddigt

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-08 05:45



Bookmark and Share


  MoonCalled
Mycket bra!
2013-09-19

  Linil VIP
.. och när man blundar ser man små urtidsdjur sväva runt på näthinnan. Märkligt .. bra text! Centrerad text .. ovanligt :-)
2013-09-15

  ULJO
Kloka ord i en fin blandning
2013-09-09

  Ole Sunnerfjell
Klok reflektion
2013-09-09

  Maria Sundelin VIP
Mycket bra syn på livet
Kramar
2013-09-08

  Millner VIP
Magisk.
2013-09-08

  petter rost
Magica! Ett * * * * * - femstjärnigt stycke poesi, så oförnekeligt mycket Du, så som jag har kunnat läsa dej. Och sista strofen är då en sanna frivolt i sinnena - var tar jag mark efter de raderna...
2013-09-08

    ej medlem längre
Känner igen det där,jag brukar blunda hårt ibland,och sen känner man sig styrkt och vederkvickt och visst är det bättre att se klart!
2013-09-08

  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat känslan stor i denna!
2013-09-08

    ej medlem längre
Väldigt talande... Känner innebörden starkt!!
2013-09-08

    ej medlem längre
Ser man klart så går man inte vilse så lätt.
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP