Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anti-kameleont

__________________________

neonskimrande toner av silver

dimma i natten

ord som ekar

luften andas mina tankar

 

jag hör saker sägas

ord som går igenom mig

draperade drömmar

pussel som alltid kommer sakna bitar

 

du kastar tomma blickar mot det

som borde ge dig mer

mest för att försvara dig mot

nästa risk för smärta igen

 

föredrar alltid silver före guld

priset att betala blir det högsta

det är så det alltid varit

för såna som jag som gråter eko

__________________________

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-13 04:42



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Väldigt fin text!
2013-09-17

  Maria Sundelin VIP
Mycket bra
Jag föredrar också silver framför guld
Kramar
2013-09-13

  Katinka VIP
Silver är månens färg. Som styr oss. Bra på slutet med vad det kostar att ge för mycket..
2013-09-13

  petter rost
Här du magiska fågel sjunger du som en koltrast, i mjukaste moll. Har nog inte sett så spikraka slående rader från dej förr, det här är mej stor poesi - är det ekot du gråter, vilka ord, vilka rader... första strofen sänker mej nästan som ner i en bön, den sista får mej i alla fall upp på knä, lyssnande efter ekot, det där ekot...
2013-09-13

  Lars Hedlin
Smärtan uppenbar ...men hoppet inom syns!
2013-09-13

    Jim Friberg VIP
Sista stycket kan jag höra sjungas i mitt huvud.
2013-09-13

    ej medlem längre
Väl formulerat, men lite svårt att förstå.
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP