Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evighet



det sägs att allting har en början,
och ett slut.

men när jag tittar djupt in i dina ögon,
så ser jag inget slut.

ett spår av någonting,
som aldrig kommer att ta slut.

ett spår av någonting,
djupare än vad man kan tänka sig.

ett spår av någonting,
vid namn evighet.




Fri vers av Sonja
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-03-08 12:36



Bookmark and Share


    bokmalen
Den här satte verkligen sina spår, åtminstone i mig.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sonja