Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsningar, Ditt personliga stenskott

Oktober har inte kommit
december är redan här
ge mig januari
löften att bryta
du bubblar under min yta

jag är stenen i din känga
jag är
dina läppar när du posar och fottar
kastar med håret
fan
med knivar med blickar med håret

salt i såret
jag är

oktober kommer inte snön ligger tät
som mjäll
i håret
du kastar

sten
jag är en svordom
du säger att jag är en ovänlig själ
"Bli mer tolerant för fan"
jag tolererar det inte
du bara kastar
fäller mjäll

mitt ansikte är en deg
du knådar och misslyckas
kastar
poserar med läppar hår svordomar
fan
tastiskt

jag är en fisk som simmar nedströms
med de döda
jag är en stenfrukt utan kärna
du är en apelsin
utan vitaminer
som kastar med håret
du är en apelsin som blonderar sig
den enda av sitt slag
ett slag i magen

oktober kommer aldrig
det är som att va 14
fast mindre katastrofalt
mindre fatalt
avtalat
avskalat
jag kan vara ditt benbrott

du kastar ciggen
kliver på den med din känga
glöm mig inte
jag är stenen inuti
jag är ett stenskott i din ruta
i din datorskärm
tuggummit under bordet
jag klibbar dina fingrar
håret
mina ögon

låt oktober komma
jag är ett djur på Skansen
vilket du vill
en lemur
en fisk i drömmen

du drömmer att jag dör du säger det
jag drömmer att jag äter kotlett
sedan gråter jag
du bara kastar
en blick ditt hår
c-vitaminer
sarkasmer
orgasmer fan

jag blir inte mer tolerant
oktober kommer aldrig
du vill åka hem
men har inget
ta en bild
en bil, posa i backspegeln

Glöm mig inte
/Ditt personliga stenskott






Fri vers av pella
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-20 01:23



Bookmark and Share


    samole
!

fränt
pang
bang
<3
2013-09-20

    ej medlem längre
En otroligt varierande resa blev det här som jag gillar mycket...Snyggt!
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

pella
pella