Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städa hela världen


Irriterande klingande fast klistrande ord
Längtar efter Tystnadens tystnad
Ständigt rörliga tankekretsar
bestående av skitsnack
Längtar efter Stillhet och lugn
Övermålade ansikten som inte är i närheten
av lyckliga ansikten
Längtar efter Naturlig skönhet... och lite bättre sminkör
Helt ovärderliga, ologiska och en aning omoraliska ord som flyger omkring överallt
Längtar efter en dammsugare som kan suga i sig all skit




Fri vers av ParkBänksFilosofi
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-03-08 22:28



Bookmark and Share


  kladdpapper
I know what you mean.. längtar också efter den där dammsugaren.. jättefint.
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

ParkBänksFilosofi
ParkBänksFilosofi