Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet?


Många tror inte på att det finns en mening i livet...

Tricket är att verkligen tro på att det finns en mening i livet, för det är just då faktumet blir sanning...




Fri vers av ParkBänksFilosofi
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-09-24 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ParkBänksFilosofi
ParkBänksFilosofi