Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tal om 8/3

Tio män på en kvinna
och sedan ändå i rätten vinna.
Man kan inte männen fälla
för att de är översexuella

Gator, dator, kopiator
för tungt jobb gives lön
trots kaffe, stress och pillerkartor
från båda sänkes mön
vem kastade pengarna i sjön?
Lika arbete
Lika rön
Olikt anlete
Olik lön - olikt kön

Fixa, strippa, älska, steppa
alla konster skall hon greppa
hela dagen
in med magen
om hon sina jeans vill knäppa

Håll tyst
inte ett knyst
om han avnjuter din byst
Låt icke honom dig förfära
bara ta det - dags att sära
Försök sansa dig, finn inre ron
vid hård njutbar penetration

Du har inget, kvinna, att vinna, på att låta underbart försvinna, låt inte tiden rinna, jag vill dig påminna;

Oacceptabelt otukt
acceptera inte ofrivillig fittfukt
du bär din börda, så också din frukt
behåll din stolthet, näsan i vädret - trots djävlarnas illasinnade lukt

Gör livet till manege
sätt på plats din nästa chef
Använd alla kvinnans medel
du har rätt till mannens sedel

Ständigt skall du framåt gå
- skaffa brallor du får på
I din trånga idealbubbla
kommer din person att snubbla

Avnjut var himmelsk sekund
av den kantiga tid som två gör rund
Stöna högre, skrik ännumer
gör njutningar till ännu fler
Under, inne, bakom, på
avnjut sexuell nivå
Du är vacker, sensuell och len
men ni är två och inte en

Inte är väl kvinnan lamm
som jagas utav vargen, man?

I ur och skur, två av ett djur
inget finns som kallas mur

Lyckosamt vi hamra och kärleksfullt vi spika,
- bygga samhälle där allt är lika!







Fri vers av Grus
Läst 675 gånger
Publicerad 2006-03-09 01:03



Bookmark and Share


  ordterroristen
Wooow, rimmens annars ofta hämmande effekt verkar inte påverka dig alls. Du fullkomligt flödar över av ordkonster, vart har du lärt dig jonglera med ord såhär?!
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Grus
Grus