Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen MAN

Ingen mans land

där föddes jag
där växte jag

där fanns doft
där fanns en man
där fanns tystnad

där fanns inget möte
där fanns ingen närhet
där fanns ensamhet

Där fanns jag




Fri vers av WyS VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-19 09:03



Bookmark and Share


  Connie
Intressant text, man vill komma texten ännu närmare, den ger mersmak.
2014-05-28

  mare VIP
Dikten går
direkt till
mitt hjärta
fylld av
starka känslor

2013-10-27

  Mangal VIP
Tomhet fylld av närvaro. Vemodigt vackert. Min känsla.
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP