Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen älskade morgon

Det är kväll
men
jag längtar
efter morgonkaffet och
havregrynsgröten

Välkomna gryningen å
födelsen
av en ny dag




Fri vers av WyS VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-23 17:31



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter livsbejakande!
2013-10-27

  Mangal VIP
Så mycket tacksamhet i denna text. En väldigt livsbejakande och vacker titel.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP