Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zackarias

Dina regelbundna andetag mot min axel
Djupa suckar
Stundvisa snarkningar
Ditt anlete, så avslappnat
Ty inget är så vackert
Som att se dig sova
Ingen melodi så ljuv
Som att höra dig andas
Din famn, din närvaro
Du
Värmen och kärleken du utstrålar
I nattens mörker skänker du mig ro
Jag älskar dig
När morgonen gryr
Och när skymningen nalkas
Jag älskar dig
Nu och för evigt




Övriga genrer av ScooterPie
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-24 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScooterPie