Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
951002 måndag


vinden vajar

vinden vajar
gamla trädens
höga kronor

väger
vänder
virvlar damm
från grusad gång

gamla glömda sånger
kommer smygande
ur glömskans vrår

söker forum och estrader
söker dräkt
och form
och rum




Fri vers av ELISAB
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-03-11 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ELISAB
ELISAB