Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas eld



Mitt hjärtas eld
Hettan rusar i mina ådror
Pulserar fram genom kroppen

Ville röra vid dig

Mina händer
ville gå på upptäcktsfärd
över din kropp

Hitta gömda punkter

Kärleken flödar

Vibrerar
mellan oss

Sätter jag ditt hjärta i brand?




Fri vers av AstridElisabet
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-04 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
öm och mycket vacker!
2013-11-04

  Lars Hedlin
Bra skrivet i värme och åtrå!
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet