Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett glödkol en kall dag


Ett värmande sms

Behåller ditt fina sms ett litet tag

till innan jag svarar på det.


För att värma mig den kalla

eftermiddagen!


När jag blivit varm och glad

dikterar jag ett tillbaka till

dig....


...och hoppas du blir lika..

glad!






Bunden vers av David Jemsby
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-13 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Jemsby
David Jemsby