Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-12-02


Hur långt vill du att jag går

 

 

Jag har dig fängslad vid första raden

Där dina läppar formar ett euforiskt O

Och faller baklänges i ett A

+

 

 

Jag ser hur de rör vid dig

Kittlar under huden

Hur du tar dem i munnen

Kysser dem varsamt i din famn

Uttalar dem högt

Och placerar dem bredvid ditt namn

 

 

 

Jag ser att du nästan tappar andan

Flämtar med spänning

I väntan PÅ hur långt jag ska gå

Hur nära jag ska våga

Trycka mig mot ditt stön

 

 

 

Jag vet att du tänker att de handlar om dig

Hur du lägger dig ner med dem varje kväll

På sängen,

I soffan,

 

 


Jag ser dig njuta och smaka

För att återberätta dem i dina tankar

I varje blund

Hur de bäddar undan din Sans

Hur du vill fortsätta

Men inte vet hur eller vart det ska komma,,,,,,

Att sluta

 

 

Någonstans

 

 

 

 

Hur långt vill du att jag skriver?

Hur långt behöver du läsa...

Innan du låter mig få komma

All the way, innanför ditt hjärta

Och älska dig,

 

 

Mållöst

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-02 18:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jäkligt bra och nära!
2013-12-03

    ej medlem längre
Pulserande och hettande bra!!!!
2013-12-02

  Tess74
Så jävla bra! Starkt naket och bedjande
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP