Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-12-03 Ja...den är lite så..jo jag vet...men...kan inte hjälpas. men det är också bara en text...för att det är en text, analysera mig inte alltid.


Spilld mjölk


Jag vill inte stå dig nära

Om ditt hjärta ryggar tillbaka vid minsta lilla steg framåt

Jag vill inte låta mitt hjärta känna efter för djupt

Om, du sedan hugger mig i ryggen

 

 


Jag vill inte kyssa dina läppar

Veta hur törsten smakar i min öken

Om det jag tar för sanning

Egentligen är en hägring

 

 



Jag vet att det är bäst att hålla avstånd

Men ändå kan jag inte, SLUTA

Berusa mina tankar volymiöst om dig

Krama mina händer så hårt om dig

Äta dig hungrigt med blicken




Varför just du?!

Varför den svåra vägen

Varför, just du som fick mitt hjärta?

 

 

Varför inte en “tiggare” på gatan

“Till någon bättre behövande”

Varför inte en bartender på nattklubben?

Som bränner av ett bländande leende för procentuellt mer dricks

Varför inte en ”Sex on the beach”?

Varför en “Bloody Mary”!

Varför inte en Martini?

 


Shaken not fucking stirred

 



Med en nypa salt försöker jag ta in

Om ditt glas är lika halvtomt eller halvfullt

Som mitt. Om mina brister beror på enzymet laktas

 



Men man ska inte gråta över spilld mjölk

Så baby, gråt inte över mig

För Du dricker ändå ditt kaffe, mestadels,

 

 

Svart

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-03 13:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En jätte bra text!
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP