Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BorDe

 

 

 

Vid en vik, ett flöte en hand en

dag en sommar en

 

vilsamt överstruken rad i en dagbok

 

en tid en gräsbevuxenplatå  kanske bara vass men

raderna andades kyssar  var ett språng ett

 

ingen vet hur tyst en cykel kan smyga på invant grus kan

stillsamt färdas bort

 

för jag  såg aldrig hur du tittad efter mig jag bara hade

 

 

 

 

sommaren väldigt

 

kort

 

 




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-06 22:27



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken underbar text
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP