Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
duvetvadjagmenar


Vad står det i din almanacka?

 

 

Det går timmar
Det går dagar
Det går veckor
Snart en månad

 

Innan dig brydde jag mig knappt om tiden
Men du påminner mig om den, hela tiden

 

Och klockan, som jag borde skaffa
Någon gång
Runt min handled
Kramar den din hand

 

Och kryssen i din almanacka
Jag undrar:

 

Räknar du dem än?

 

Vad du än gör just nu, så saknar jag dig
Och väntar på min årliga julklapp
Och kyssen på nyårsafton,

 

 

Vid tolvslaget

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-17 12:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas ,) Bra förmedlat!
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP