Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signalfel

Jag vill svara upp, men
min skam är allt för stor
Vem vill flytta in
där galenskapen bor?
Jag bjuder dig på leendet
av otydbar mystik
Det enda säkra sättet
att stilla min panik

Vill asfaltera handelsväg
men pinkar in revir
Vill leta efter kärlek
livets elixir
Men jag gömmer mig i ögonen
Låter blicken bli till is
Suger sakta ut din värme
Enligt min rädslas devis

Låt hormoner berusa
sudda ut min analys
Putsa upp mitt hjärta
med HLR och dialys
Tro inte på mig!
Min sanning är skit
När jag tittar bort
Kom närmre! kom hit!




Fri vers av Grizzly
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-03-15 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly