Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TänkaTankarismen

Sluta säga att folk är oförståndiga för att de inte förstår hur förståndig Du är
Sluta klaga på att det tar lång tid för vintern att försvinna och våren att komma

Kan Hon inte sluta fundera så mycket på så lite
Sluta tänka varför Hon Inte kan vara där fast Hon Vill
Sluta tänka Varför Hon är där fast Hon inte vill
Att Hon kan ha så mycket inom sig utan att få släppa ut det

Klaga inte för att hon har sagt till dig att någon annan har sagt så till henne om dem
Samtidigt som hon har sagt det där till dem om dig

Hon pratar för mycket, tänker för mycket, säger för mycket
Hon tror för lite, hoppas för lite, lever för lite

Hon kan inte ta ordentliga beslut
De ordentliga hon tar visar sig aldrig vara en av de ordentligaste ordentliga beslut hon har tagit
Hon ber om tid, men tid bara rinner iväg
Vad hon ber om saker
Hon vill så mycket

Hon pratar för mycket
Hon säger för lite

Varför ska hon gå runt och tro att hon vet det mesta
Varför har hon så många frågor utan svar
Varför ställer hon frågor?

SLUTA!

Jag får ont…




Fri vers av ParkBänksFilosofi
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-03-15 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ParkBänksFilosofi
ParkBänksFilosofi