Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna kort

Jag fattar inte alls, begriper ingenting
Försöker finna svar på frågor som inte finns
Det blir bara rundgång men jag måste ändå
Jag vill ha djupare mening, jag försöker förstå

Alla bara snackar, dom tror att dom vet
Jag säger ingenting dom får leva med det
Jag drar mig undan till min egen verklighet
Där är jag kung av tystnaden och min ensamhet

Ovisshet och vishet i en dödlig duell
Att ha en vision är inte alltid till någon hjälp
Att bara hänga med bör man lära sig det med
Att välja sina strider, lägger grunden för fred

Jag vill ha alla kort på bordet men det fungerar inte så
Jag vill ha guld och gröna skogar, det lär jag aldrig få
Jag önskar mig en värld där allt det goda är kung
Nej förlåt mig, nu drömde jag mig bort igen en stund

Att sitta still i båten, har jag alltid funnit svårt
Jag älskar att kapsejsa, göra allt jag inte får
Om jag sitter still för länge då får jag panik
Jag måste välta någonting eller skapa en intrig

En människa som jag ska hålla låg profil
För at inte skapa kaos , det blir så lätt hysteri
När jag vädrar mina tankar rör jag vid din själ
Säger allting som du inte ens visste om dig själv




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-18 09:51



Bookmark and Share


  Mr Inkognito
Tack som fan!
2014-01-19

  USSDF/HXS
10/10
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito