Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljon lust

ganska
lysande
hon
stoppar
barn




Fri vers av Tean
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-03-16 20:35



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Hihi, jag hoppas du inte menar mig? ;O)
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö