Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en speciell person som betyder oerhört mycket för mig...


Tid

Jag vill uppvakta min vän med hennes favoritblommor
Jag vill uppvakta min vän med hennes älsklingschoklad
Jag vill överösa min vän med tusen komplimanger
Jag vill överraska min vän med ett besök för då blir hon glad

Jag vill bjuda min vän på en underbar middag
Jag vill gå med min vän på bio ikväll
Jag vill ligga vaken hela natten och bara se på henne när hon sover
För det är något av den vackraste synen jag vet

Jag vill be min vän om en ganska stor tjänst
Jag vill be min vän att hon stannar ett tag
Att hon stannar i mitt liv att hon ger mig lite tid
För tid är vad jag behöver för att allting ska bli bra

Jag vill spendera den bästa tiden i mitt liv med min vän
Jag vill leva ut drömmen, om igen och igen
Det är så mycket jag vill som kanske aldrig blir så
Det vet jag men jag gillar ändå att leka med tanken




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-19 19:06



Bookmark and Share


  Angel of love
Längtansfullt och vackert.
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito