Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda världar

I min värld får du gärna hälsa på
Vi kan ta en kaffe en te eller så
Du får välja film, sen ska vi ha sex
Men senast vid 10 ska ljuset vara släkt

Här är en nyckel, lås dörren när du går
Släng den genom brevinkastet efteråt

I din värld kommer jag inte in
Muren är ett faktum jag signalerar reträtt
Vi kan ropa till varann från varsin sida soffan
Kanske bygga en bro om du kan låta bli att hoppa

Vi är typ lika olika vi två fast på samma sätt
Jag är nära, du med, fast vi vet det inte än
Vi behöver varann du behöver mig mer
Du lever på kramar jag vill ha något mer

Ses vi vid frukosten, vem fan vet?
Kanske eller inte, vi får väl se
Bäst att ingenting bestämma, vi får aldrig bli för nära
Det är en oskriven lag här i våra skilda världar




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-19 22:45



Bookmark and Share


  Mr Inkognito
Tack! En kommentar som värmer!
2014-01-20

  Angel of love
Du skriver fantastiskt.
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito