Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kallt krig

Jag vet att du bär på ett mysterium
En hemlighet begraven och gömd
Du försöker byta ämne, ler och pratar strunt
Du är alldeles för van att bli bortglömd

Men jag ser dig och jag hör dig - för mig är du livsviktig!
Jag vill veta vad som stör dig
Jag vill veta vad som berör dig
Jag vill veta hur du egentligen mår
Du säger: " Du känner inte mig" och det kanske är riktigt
Men i mina ögon är du en underbar person
Godhjärtad och vacker som få!

Kosta vad det kosta vill, allting har ett pris
Även fast slaget om en kvinnas hjärta
Kan vara ett långvarigt och kallt krig
Är det alltid värt att kämpa för din kärlek min vän
Så länge det finns lustar här finns det värme än

Så blotta ditt inre - lätta ditt hjärta
Den som söker hon finner - jag kan lindra din smärta
Det är dags att vara ärlig nu - tiden rinner iväg
Jag älskar dig för den du är
Precis som du är
Med allt vad det innebär













Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-30 22:04



Bookmark and Share


  Angel of love
Varm och ömt
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito