Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första mötet

Vinden lyfter min kropp
Läpparna touchar dina
Jag faller i din famn
Våra armar runt om oss
Du bemöter mina läppar

Slutna ögon…
Jag ser med kroppen
Sjunker in i en värld
Bestående av oss två




Fri vers av Pauliina
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-17 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauliina
Pauliina